Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Πως να φτιάξετε σπιτική λεμονάδα φράουλα

Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή, που μπορούμε να την προσφέρουμε και να την απολαύσουμε με τους φίλους μας!

Τι θα χρειαστούμε

1 ¼ φράουλες, τις πλένουμε και τις κόβουμε στα 2. Γεμίζουμε περίπου 4 φλιτζάνια με κομμάτια φράουλας.
2 λεμόνια πλυμένα και τεμαχισμένα σε 4 κομμάτια.
½ – ¾ φλιτζάνι μέλι ή ζάχαρη. Η ποσότητα μπορεί να καθοριστεί από εσάς ανάλογα τις γευστικές σας προτιμήσεις.
6 φλιτζάνια νερό
Πάγο
Γαρνιτούρα : φέτες φράουλας,λεμονιού ή φρέσκα μυρωδικά.

Πώς θα το φτιάξουμε:

Ανακατεύουμε τις φράουλες , τα λεμόνια και το μέλι με 2 φλιτζάνια νερό
Σουρώνουμε το μείγμα φράουλας, λεμονιού και προσθέτουμε επιπλέον 4 φλιτζάνια νερό.
Εάν είναι απαραίτητο, προσθέτουμε επιπλέον μέλι ή ζάχαρη.
Είναι έτοιμο για σερβίρισμα ! Γαρνιρισμένο με φέτες φράουλας, λεμονιού και πολύ πάγο .