Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Πολεμική γραμμή κατά συγκυβέρνησης χαράζει η ΔΗΜΑΡ

Θερμό επεισόδιο με φόντο την κινητικότητα στο Δημόσιο με το ΠΑΣΟΚ

Πολεμική γραμμή κατά συγκυβέρνησης χαράζει η ΔΗΜΑΡ
Θερμό επεισόδιο με φόντο την κινητικότητα στο Δημόσιο και τις ευθύνες του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη ήρθε να επιτείνει το πολεμικό κλίμα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Μεταφέροντας εν πολλοίς τη θέση του ΠΑΣΟΚ, ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλο, απέδωσε ευθέως ευθύνες στον απερχόμενο υπουργό για το ενδεχόμενο, λόγω των καθυστερήσεων, η κινητικότητα να εφαρμοστεί με οριζόντιο τρόπο σε όλα τα υπουργεία, εάν αποδειχθεί ότι δεν επαρκεί ο χρόνος έως το τέλος Σεπτεμβρίου για στοχευμένες κινήσεις μέσα από ένα σχέδιο αξιολόγησης δομών και προσώπων. "Οι επιθέσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ στο έργο του κ. Μανιτάκη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρούν να συσκοτίσουν τα πράγματα και να κρύψουν την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ, που συμφώνησε στην απορρύθμιση του δημόσιου τομέα", απάντησε η Αγίου Κωνσταντίνου.

Αποστάσεις και από τον άλλο κυβερνητικό εταίρο παίρνει, στο μεταξύ, η Δημοκρατική Αριστερά.

Μιλώντας ο Φώτης Κουβέλης στο ραδιόφωνο του Real FM δήλωσε ότι δεν υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας με τον κ. Σαμαρά και επέμεινε ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνο σχεδίαζε εκλογές τον Ιούνιο, αλλά ήταν έτοιμος για διαδοχικές κάλπες, με δίλημμα την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.
news.gr
loading...