Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Όσο Υπάρχουν Έλληνες … Στα Ορεινά Βοσκοτόπια


Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή των Ελλήνων κτηνοτρόφων, με την ματιά της γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ

Όσο Υπάρχουν Έλληνες … Στα Ορεινά Βοσκοτόπια
Δεν είναι η πρώτη φορά που η γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ καινοτομεί ούτε η πρώτη φορά που αποδεικνύει πόσο κοντά βρίσκεται στον αγνό και σκληρά εργαζόμενο Έλληνα κτηνοτρόφο. 
Πιστή στις αξίες της για τη σημασία αυτών των ανθρώπων και το σεβασμό που αξίζει η ελληνική φύση, αυτή τη φορά η ΟΛΥΜΠΟΣ αποτίει φόρο τιμής στους παραδοσιακούς νομάδες Έλληνες κτηνοτρόφους, αναλαμβάνοντας την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους, τα ζώα τους, τα βοσκοτόπια τους, τις σκέψεις τους… 
Η ταινία είναι διάρκεια μιας ώρας και έχει γυριστεί στις αρχές Ιουλίου 2012, στις κορυφές της Πίνδου: Ανήλιο Μετσόβου, Λίμνη Αώου, Βάλια Κάλντα, Περιβόλι και Ζιάκας Γρεβενών, Κάμπος Δεσπότη, Πέτρα και Κρυόβρυση Ολύμπου. 
Πρωταγωνιστές είναι 14 συνεργαζόμενοι με την ΟΛΥΜΠΟΣ κτηνοτρόφοι και οι οικογένειές τους, όλοι άνθρωποι αγνοί, με τις δικές τους προσωπικές ιστορίες και όνειρα και την ξεχωριστή τους αγάπη για τη φύση και τα ζώα τους.

Ένα πεντάλεπτο trailer του ντοκιμαντέρ ‘Ορεινά Βοσκοτόπια’ μπορείτε να δείτε στο site της ΟΛΥΜΠΟΣ

Με ένα mail στο marketing@olympos.gr η μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site ΟΛΥΜΠΟΣ (http://www.olympos.gr/epikoinonia/) μπορείτε να λάβετε δωρεάν το ντοκιμαντέρ διάρκειας μίας ώρας σε DVD.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι ένα από τα ελάχιστα των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα που αποτελεί παραγωγή ιδιωτικής εταιρείας.news.gr
loading...