Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Έξι Έλληνες θέλουν να πάνε στον Άρη, χωρίς επιστροφή!

Ισχυρίζονται ότι δεν έχουν κάτι άλλο να δουν από τη... Γη (!) και έτσι είναι έτοιμοι να αφιερώσουν τη ζωή τους στη δημιουργία ενός "δεύτερου κόσμου".

Έξι Έλληνες θέλουν να πάνε στον Άρη, χωρίς επιστροφή!
Ένα εισιτήριο, χωρίς επιστροφή για τον... Άρη ελπίζουν να κερδίσουν έξι ριψοκίνδυνοι Έλληνες, οι οποίοι φέρονται να δηλώνουν έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα πάντα για να... υπηρετήσουν την ανθρωπότητα.

Οι έξι ριψοκίνδυνοι άνδρες ελπίζουν ότι θα επιλεγούν ανάμεσα στις 100.000 αιτήσεις συμμετοχής στο φιλόδοξο πρόγραμμα Mars One, το οποίο αναζητά τέσσερις ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να αφήσουν πίσω τους τις... γήινες απολαύσεις και να πάνε στον "κόκκινο πλανήτη" για πάντα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", δεν έχουν κάτι άλλο να δουν από τη... Γη (!) και έτσι είναι έτοιμοι να αφιερώσουν τη ζωή τους στη δημιουργία ενός "δεύτερου κόσμου".

Πρόκειται για τους Παναγιώτη, 26 ετών, Παναγιώτη, 27 ετών, Γιάννη, 28 ετών, Αλέξανδρο, 31 ετών, Παναγιώτη, 30 ετών και Μάριο Γουλιέλμο, 21 ετών. Οι συμμετέχοντες από τη χώρα μας έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Mars One προσωπικά βίντεο με τους λόγους για τους οποίους θέλουν να λάβουν μέρος στο... διαστημικό ριάλιτι.

Οι 40 εκπαιδευόμενοι από όλον τον κόσμο που θα επιλεγούν συνολικά, θα κερδίσουν μια θέση στο διαστημικό αεροσκάφος που θα εκτοξευθεί το 2022.
 news.gr
loading...