Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ για παραβάσεις σε νυχτερινά καταστήματα


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 15 άτομα


Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ για παραβάσεις σε νυχτερινά καταστήματα
Tην Παρασκευή αλλά και τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής διενεργήθηκαν έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 35 παραβάσεις, από τις οποίες: μία παράβαση για κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους, δύο για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, τρεις για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, μία για στάσιμο εμπόριο, μία για στέρηση τιμοκαταλόγων σε κατάστημα και 27 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 15 άτομα για διάφορες παραβάσεις, τα οποία και θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Άλλες δύο συλλήψεις έγιναν μετά από ελέγχους σε καταστήματα στα Γιαννιτσά και την Αμφίπολη Σερρών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο σε καφετέρια ιδιοκτησίας 55χρονου, σε χωριό των Γιαννιτσών, διαπιστώθηκε πως ο 46χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε παραβιάσει τις σφραγίδες που είχε θέσει ο Δήμος Πέλλας, ενώ το κατάστημα στερείτο επίσης άδεια λειτουργίας. Οι αρχές συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο και αναζητούν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Ανάλογες παραβάσεις διαπιστώθηκαν και σε καφενείο σε χωριό της Αμφίπολης, όπου συνελήφθη ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.
 news.gr
loading...