Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Νέο χαρακτηριστικό του Facebook, είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι;


facebookΕπειδή τα πράγματα, οι καταστάσεις, οι σχέσεις αλλά και οι άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια, καλό θα ήταν να είσαστε προετοιμασμένοι για την νέο χαρακτηριστικό του Facebook. Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο καλώς ή κακώς καταγράφει χρονολογημένα την ιστορία του κάθε χρήστη και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που κάποια στιγμή στην ζωή τους δημοσίευσαν κάτι που σήμερα δεν θα το δημοσίευαν. Αν είστε ένας από αυτούς, τα νέα δεν θα σας ενθουσιάσουν.
Το Facebook έχει μετατρέψει τον αλγόριθμο του News Feed για να αρχίσει να εμφανίζει παλαιότερες δημοφιλείς δημοσιεύσεις, παλαιότερα “likes”, αλλά και παλιά σχόλια.
Ανακοινώνοντας την αλλαγή, το Facebook δήλωσε ότι ένας χρήστης κατά μέσο όρο, βλέπει σχεδόν 1.500 δημοσιεύσεις ανά επίσκεψη. Οι περισσότερες από αυτές φεύγουν καθώς κυλλάει το Timeline. Αυτό θα αλλάξει με το νέο χαρακτηριστικό του Facebook. Οι δημοσιεύσεις θα μπορούν όχι μόνο να κατεβαίνουν στο χρησμολόγιο, αλλά και να ανεβαίνουν. Θα μπορούν να παραμείνουν στην κορυφή των News Feed για να προσελκύουν περισσότερα likes και σχόλια.
Ενώ φαίνεται να είναι χρηστικό, θα μπορούσε επίσης να παρουσιάσει προβλήματα σε ανθρώπους που είτε έχουν αναρτήσει, ή σχολιάσει ή πάτησαν το like σε αμφιλεγόμενες ή προσβλητικές δημοσιεύσεις. Το νέο χαρακτηριστικό θα φέρει στην κορυφή των News Feed πράγματα τα οποία έχουν ξεχαστεί.
Είναι πια γνωστό ότι θα πρέπει να προσέχουμε τι δημοσιεύουμε στο Facebook αλλά και γενικότερα στην διαδικτυακή μας ζωή. Παρόλα αυτά σκεφτείτε και αν θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση προσπαθήστε να κάνετε κάτι πριν το νέο χαρακτηριστικό κάνει την εμφάνιση του.
 iguru.gr/2013/08/10/new-feature-of-facebook-make-sure-youre-ready/
loading...