Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ινδός hacker παραβιάζει το site και τα Facebook Pages του Πακιστανικού Στρατού



Indian Hacker Breaches Pakistan Army s Website and Facebook Pages Ινδός hacker παραβιάζει το site και τα Facebook Pages του Πακιστανικού Στρατού
Ο Ινδός hacker με το ψευδώνυμο “Godzilla” έχει παραβιάσει και αλλοιώσει την επίσης ιστοσελίδα του πακιστανικού στρατού (pakistanarmy.gov.pk).
Εκτός από την ιστοσελίδα, απέκτησε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και σε τρεις σελίδες του Facebook, τις οποίες διατηρεί ο στρατός.
Ο hacker δήλωσε ότι «φύτεψε» ένα PDF exploit στην ιστοσελίδα, το οποίο του επέτρεψε να εγκαταστήσει ένα κομμάτι κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή του διαχειριστή.
Ο hacker ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε το κακόβουλο λογισμικό για να κλέψει τα διαπιστευτήρια για την επίσημη σελίδα του πακιστανικού στρατού στο Facebook, το Facebook page της Λέσχης Αξιωματικών του Στρατού και του fan page του στρατού.
Πληροφορίες λένε ότι και οι τρεις σελίδες έχουν αφαιρεθεί.
Ο hacker δήλωσε: «Πλέον τέλος οι διαπραγματεύσεις, αν μπορείτε να μας πυροβολήσετε, τότε εμείς μπορούμε να σας βομβαρδίσουμε. Τιμωρείστε για την παραβίαση της εκεχειρίας, ερχόμαστε για σας».
Η ιστοσελίδα και οι σελίδες του Facebook έχουν επανέλθει πλήρως.
 secnews.gr
loading...