Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τουλάχιστον 25.300 tweets το λεπτό για το πριγκιπικό βρέφος!


Η ανακοίνωση της γέννησής του το απόγευμα της Δευτέρας προκάλεσε φρενίτιδα και στο Διαδίκτυο, με πρώτο και καλύτερο το Twitter


Τουλάχιστον 25.300 tweets το λεπτό για το πριγκιπικό βρέφος!
Φρενίτιδα προκάλεσε στο Twitter η ανακοίνωση της γέννησης του πρώτου μωρού της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.
"Τουλάχιστον 25.300 μηνύματα καταγράφηκαν ανά λεπτό στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης, στοιχείο που δείχνει το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου για το συγκεκριμένο γεγονός" ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Twitter.

Η λέξη κλειδί “βασιλικό μωρό” χρησιμοποιήθηκε τουλάχιστον 900.000 φορές από τη στιγμή που η δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη τη Δευτέρα το πρωί στο μαιευτήριο Saint Mary του Λονδίνου.

Η είδηση αναμεταδόθηκε το λιγότερο δύο εκατομμύρια φορές σε tweets, ενώ η κορύφωση των συνομιλιών για το μικρό πρίγκιπα καταγράφηκε στις 20:37 τοπική ώρα (22:37 ώρα Ελλάδος), μερικά λεπτά μετά την ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης γέννησής του, με περισσότερα από 25.300 μηνύματα το λεπτό!

Στο Κλάρενς Χάουζ, η γραμματεία της Μίντλετον και του Ουίλιαμ μετείχε στη διαδικτυακή φρενίτιδα αναρτώντας νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Twitter και το Facebook την είδηση της εισαγωγής της Κέιτ στο μαιευτήριο, που αναμεταδόθηκε τουλάχιστον 15.000 φορές.
Εκατοντάδες μέσα ενημέρωσης παραμένουν σήμερα έξω από το μαιευτήριο περιμένοντας να δουν το νεογέννητο να βγαίνει στην αγκαλιά των γονιών του.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν ανακοινώσει πότε το πριγκιπικό ζεύγος θα φύγει από το μαιευτήριο. "Εξαρτάται από τους γονείς και την απόφαση των γιατρών", διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.news.gr
loading...