Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Τα είπαν Χίλαρι και Μπάιντεν με φόντο τη διαδοχή του Ομπάμα

Το μόνο που διέρρευσε από τη συνάντηση ήταν... το μενού !

Τα είπαν Χίλαρι και Μπάιντεν με φόντο τη διαδοχή του Ομπάμα
Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της αμερικανικής κυβέρνησης, Τζο Μπάιντεν, είχε στην οικία του το πρωί της Τρίτης η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, η οποία φημολογείται (αν και το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έχει αποκαλυφθεί) ότι σχετίζεται με τη διαδοχή του Μπαράκ Ομπάμα στην ηγεσία των Δημοκρατικών, ο οποίος διανύει τη δεύτερη προεδρική θητεία του και άρα έχουν πάρει “φωτιά” τα σενάρια για το ποιος θα οδηγήσει τους Δημοκρατικούς στις επόμενες εκλογές.

Η μόνη πληροφορία που αποκαλύφθηκε για τη συνάντηση Κλίντον-Μπάιντεν ήταν παραδόξως... το μενού. Υπάλληλος του προσωπικού του Μπάιντεν δήλωσε στο Reuters ότι οι δυο τους έφαγαν ομελέτα με ψητή ντομάτα και αβοκάντο, μπέικον γαλοπούλας, φρέσκα φρούτα και φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.

Ο Μπάιντεν πάντως έχει απορρίψει την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2016, ενώ η Κλίντον, σύζυγος του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο, αν και πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής μια τελική απόφαση.

Πολλοί Δημοκρατικοί στην Ουάσινγκτον εικάζουν ότι ο Μπάιντεν δε θα έθετε υποψηφιότητα εάν αντίπαλός του στην εκλογική μάχη ήταν η Χίλαρι Κλίντον.
 news.gr
loading...