Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Άγριο έγκλημα στη Μαγνησία


Σκότωσε τον πατέρα του και τραυμάτισε σοβαρά τον γαμπρό του...



Σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι στα μέλη της οικογένειάς του ένας 46χρονος με χρόνια ψυχολογικά προβλήματα στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο του ηλικιωμένου πατέρα του και να τραυματίσει σοβαρά το γαμπρό του.

To οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο δράστης άρπαξε ξαφνικά ένα μαχαίρι από την κουζίνα και επιτέθηκε στον 86χρονο πατέρα του.

Ο 55χρονος γαμπρός του προσπάθησε να μπει στη μέση για να αποτρέψει το θάνατο του ηλικιωμένου, αλλά δέχθηκε και αυτός μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα.

Η γειτονιά πετάχτηκε ανάσταση στο δρόμο ακούγοντας τις κραυγές πόνου και αγωνίας των θυμάτων, ενώ κάποιοι κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας αφόπλισαν και συνέλαβαν τον 46χρονο δράστη που έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται τι είχε κάνει.

Ο θάνατος του 86χρονου πατέρα του ήταν ακαριαίος, ενώ ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου. Δράστης και θύματα έμεναν όλοι μαζί στο σπίτι του πατέρα.

Πηγή: patrastimes.gr
loading...