Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Κυκλοφόρησε το Android Device Manager για τον εντοπισμό των χαμένων συσκευών



Android Device Manager Goes Live Now Able to Track Missing Phones Κυκλοφόρησε το Android Device Manager για τον εντοπισμό των χαμένων συσκευών
Πριν λίγο καιρό, η Google ανακοίνωσε επίσημα μια νέα υπηρεσία για τους ιδιοκτήτες των συσκευών Android 2.2, το Android Device Manager, και η εταιρεία το έχει ήδη κάνει διαθέσιμο για όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν σε όλους και καθιστά εύκολο στους χρήστες τον εντοπισμό της χαμένης ή κλεμμένης συσκευής, μέσω ενός διαδικτυακού interface.
Το Android Device Manager παρέχει στους κατόχους αυτών των συσκευών τη δυνατότητα να καλέσουν το smartphone ή το tablet pc τους και να χτυπήσουν με τη μέγιστη ένταση, ακόμα και είναι σε σίγαση.
Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν όλα τα δεδομένα από την συσκευή τους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα μπορέσουν να ανακτηθούν. Έτσι, μπορεί κανείς να εξασφαλίσει ότι τα προσωπικά αρχεία δεν θα καταλήξουν σε λάθος χέρια.
Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από τη νέα υπηρεσία, θα πρέπει να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.android.com/devicemanager.
loading...