Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Έκτακτο δελτίο ισχυρών ανέμων που θα πνέουν στη χώρα


Στην Αττική, αίθριος θα είναι ο ουρανός με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί


Έκτακτο δελτίο ισχυρών ανέμων που θα πνέουν στη χώρα
Οι ισχυροί άνεμοι που θα φτάνουν τοπικά ακόμη και τα 8 Μποφόρ θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Τρίτης, βάσει της έκτακτης πρόβλεψης της ΕΜΥ. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θυελλώδεις άνεμοι αναμένονται σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη, Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα και Αττική.

Στην Αττική, αίθριος θα είναι ο ουρανός με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 και κατά τη διάρκεια της ημέρας πρόσκαιρα μέχρι 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει του 34 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη αίθριος θα είναι γενικότερα ο καιρός με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο από τα βορειοδυτικά.
news.gr
loading...