Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

O Πρώην CEO της Μozilla αναλαμβάνει τα ηνία στην εταιρία AVG



20130226 Mozilla CEO Gary Kovacs 001 610x357 O Πρώην CEO της Μozilla αναλαμβάνει τα ηνία στην εταιρία AVG
O πρώην CEO της Μozilla, Gary Kovacs, αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας  ασφάλειας AVG, η οποία θέτει τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Mozilla ως νέο ηγέτη της. O πρώην CEO της AVG, JR Smith, αποσύρθηκε μετά από 6 χρόνια διοίκησης και έχει πλέον συμβουλευτικό ρόλο στην εταιρία. Ο Gary Kovacs αναλαμβάνει λίγους μήνες μετά την παραίτηση του από την Mozilla.
“Η AVG διαθέτει μια σταθερή βάση πελατών: 150 εκατομμύρια χρήστες και έχει πραγματικά την κατάλληλη αρχιτεκτονική για την προστασία των ανθρώπων,” είπε ο Kovacs, σημειώνοντας ότι αυτό ήταν και ένας από τους λόγους που συμφώνησε να διοικήσει την εταιρεία.
“Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν περισσότεροι από δυόμισι δισεκατομμύρια άνθρωποι που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και αναμένουμε άλλοι τόσοι να συνδεθούν τα επόμενα πέντε χρόνια. Με όλους αυτούς τους ανθρώπους online, αναμένεται να υπάρξει μια αυξανόμενη ανάγκη για ασφάλεια. Έχω αφιερώσει τα τρία τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα, οπότε η ενασχόληση μου με τα προϊόντα της AVG που απλοποιούν και διασφαλίζουν τις ψηφιακές ζωές των χρηστών, είναι μια φυσική συνέχεια για εμένα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να βοηθήσω την AVG ώστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.”
secnews.gr
loading...