Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Στο σφυρί το ιστορικό φορτηγάκι του Steve McQueen


Αγοράστηκε το 1978 από έναν μετανάστη εργάτη


Στο σφυρί το ιστορικό φορτηγάκι του Steve McQueen
Στο σφυρί βγαίνει το αυτοκίνητο του λάτρη της ταχύτητας και των υπεραυτοκινήτων, Steve McQueen, o οποίος είχε στη κατοχή του πλούσια συλλογή από αυτοκίνητα. Μεταξύ αυτών Porsche, Chevrolet Baja, μοτοσυκλέτες, αεροπλάνα, αλλά και πολλά άλλα.
Πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία του διάσημου ηθοποιού θα πωληθούν, μεταξύ των οποίων ένα ράντσο στο Αϊντάχο, αλλά και το αντίγραφο του αγροτικού Chevrolet Series 3800 του 1952, το οποίο βλέπετε στις φωτογραφίες.
Το συγκεκριμένο όχημα έχει στην καρότσα του αλουμινένια υπερκατασκευή, όπου φιλοξενείται διπλό κρεβάτι, αλλά και χώρος προμηθειών. Μάλιστα, είναι ένα αυτοκίνητο που συνδέθηκε άμεσα με τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού, καθώς με αυτό στις 3 Νοεμβρίου του 1980 οδήγησε προς το αεροδρόμιο της Καλιφόρνια.
Σύμφωνα με την τελευταία σύζυγο του ηθοποιού, το εν λόγω όχημα αγοράστηκε από έναν μετανάστη εργάτη το 1978. Η τιμή έναρξης της δημοπράτησής του αναμένεται να είναι γύρω στα 70.000 δολάρια.
Δείτε την άδεια κυκλοφορίας, η οποία αποδεικνύει και τη γνησιότητα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, καθώς φαίνεται καθαρά και το όνομα του μέχρι σήμερα ιδιοκτήτη του.
 news.gr
loading...