Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Υπό κρίση το μέλλον του Μίτσελ στον Ολυμπιακό


Οι "ερυθρόλευκοι" ακόμη "ψάχνονται" - Ερωτηματικά από τον παραγκωνισμό των Φετφατζίδη - Ολαϊτάν


Υπό κρίση το μέλλον του Μίτσελ στον Ολυμπιακό
Επισφαλής είναι η θέση του Μίτσελ, αφού η μέχρι τώρα εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας είναι προβληματική.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν μπορεί να κριθεί ένας προπονητής από την απόδοση που έχει η ομάδα του σε φιλικούς αγώνες, αν αναλογιστεί κανείς πως έχουν υπάρξει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ελαφρυντικά, όμως στο μυαλό των οπαδών έρχεται συνεχώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε, και οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα πλάνο στα παιχνίδια που έχουν δώσει.

Ο πρόσφατος αγώνας με την Λίβερπουλ χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη… πρόβα για να δείξει ο 50χρονος προπονητής τι θα δούμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και φάνηκε ότι ακόμα "ψάχνονται".

Ωστόσο, δεν είχαν κάποιες επιλογές του Μίτσελ ξένισαν τους φίλους της ομάδας, ενώ προέκυψαν ερωτηματικά από τους αποκλεισμούς του Φετφατζίδη και του Ολαϊτάν από την αποστολή του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Πλέον ο Ισπανός καλείται να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δηλαδή η ομάδα δεν έχει την αναμενόμενη εικόνα, όλοι είναι υπό κρίση. Ακόμη και ο προπονητής κρίνεται!

Ο 50χρονος κόουτς έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού από τον Φεβρουάριο και είχε όλο τον χρόνο να προετοιμάσει κατάλληλα τη φετινή σεζόν, αφού δεν μπορούσε να κριθεί για την ομάδα του… Ζαρντίμ. Πλέον στη διάθεσή του υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν λύσεις.

Το προσεχές φιλικό με την Άντερλεχτ (07/08) θεωρείται πολύ σημαντικό και κρίσιμο για όλους, καθώς θα είναι το πρώτο – και τελευταίο πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας – στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Μια νίκη θα βοηθήσει, αλλά το θέμα είναι οι Πειραιώτες να παρουσιάσουν διαφορετικό πρώτο και να μην εκδηλώσουν τα ίδια κενά, την έλλειψη πλάνου, την ευάλλωτη αμυντική λειτουργία τους και να μην απειλήσουν τον αντίπαλό τους.

Στην Αγγλία χτύπησε ένα από τα τελευταία... καμπανάκια.

Εν τω μεταξύ, ο Μίτσελ δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα και αναχώρησε από την Αγγλία κατευθείαν για την Ισπανία.

Λογικά θα είναι πάλι πίσω σήμερα για να προετοιμάσει την ομάδα για το φιλικό με την Άντερλεχτ. Οπως ενημέρωσε τη διοίκηση, ο 50χρονος τεχνικός έπρεπε να πάει στη Μαδρίτη γιατί είναι αδιάθετος ο πατέρας του. Δεν ανέφερε ότι είναι κάτι σοβαρό, αλλά ήθελε να πάει να τον δει και έφυγε κατευθείαν από το Νησί. 
 news.gr
loading...